Power Lines

Power Hyaluronic                        € 79.00

Voor wie?  De vochtarme, droge huid.

Wat doet deze behandeling?
De Power Hyaluronic brengt de natuurlijke waterbalans van de huid in balans voor een optimale hydratatie. Deze krachtige vochtbinder herstelt de natuurlijke vochtgraad van de huid en maakt de huid met (droogte)lijntjes weer comfortabel en glad.

90% reductie van droogtelijntjes. 
100% ultra vochtregulerend in één behandeling. 
24 uur vocht vasthoudend.


Power Oxygene                             € 79.00

Voor wie?  Een verstikte, gestresseerde huid.

Wat doet deze behandeling?
De Power oxygene heeft een combinatie van zuurstof inbrengende, vervuilingsbestrijdende en ontgiftende actieve stoffen gaan zorgen voor een intens zuiverend en beschermend effect. Een vale, verstikte, vermoeide huid krijgt haar gezonde en energieke uitstraling terug en daarnaast optimaal beschermd tegen luchtvervuiling.

Power C+                                         € 79.00

Voor wie? Voor een huid die nood heeft aan een energieboost. 

Wat doet deze behandeling?
De power C+ is gericht op het neutraliseren van vrije radicalen en het verhelderen van de teint. Vitamine C staat ook bekend als de krachtigste anti-oxidant, het gaat de celstofwisseling stimuleren en de collageenproductie. De huid wordt helderder, gelijkmatiger en egaler. Deze verkwikkende behandeling geeft een energieboost aan de huid.

Power Retinol                                € 79.00

Voor wie?  Kwetsbare huid, eczeem en pigmentatie.

Wat doet deze behandeling?
Retinol staat gelijk aan Vitamine A. Deze vitamine heeft een heel versterkende eigenschap, die ervoor zorgt dat de kleine haarvaatjes terug herstellen en de huid minder kwetsbaar wordt. Door dit sterk afweermechanisme gaat de huid een beschermbarriére opbouwen tegen invloeden van buitenaf. Zo is ook gebleken dat pigmentatie sterk verminderd, en eczeem een sneller herstel heeft. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd.

  Alle producten voor thuis te gebruiken  vind je in de Online winkel onder de categorie
 Power Lines.

Aquatherm                                     € 75.00

Voor wie? De (over)gevoelige huid. 

Wat doet deze behandeling? 
De Aquatherm is een behandeling voor de (over)gevoelige huid op basis van thermaal bronwater die de weerstand van de huid vergroot. het vocht herstellend vermogen van de huid wordt ondersteund en de beschadigde huid is weer rustig en comfortabel. 

Clear Balance                                 € 60.00

Voor wie? De onzuivere huid, acnéhuid.

Wat doet deze behandeling? 
De Clear Balance bestrijd de oorzaken van de vette of onzuivere huid. Door zijn intensief zuiverende werking wordt de overvloedige talgafscheiding afgeremd en ondersteunt haar zelfherstellend vermogen. Het brengt de huid terug in balans, herstelt het vochtgehalte en kalmeert de huid.  

Alle producten voor thuis te gebruiken vind je in de Online winkel onder de categorie             Aquatherm.